Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

 • Phyto5 Ogenblik

  € 33,00

  Een verzorging voor al wie phyto5 wil ontdekken. Onze specifieke phyto5 werkwijze komt aan bod, inclusief de zeer ontspannende en unieke lymfedrainage. Dit maakt het verschil bij phyto5.

  Extra info

  Volgorde behandeling: melk, lotion, reinigingsgel, lymfedrainage met geel licht, afwerken met verzorgende dagcrème, oogcrème en hydraterende lipbalsem.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 30 min.
 • Phyto5 Zuivering

  € 44,00

  Een diepe reinigende verzorging voor de onzuivere (acne) huid.

  Extra info

  Volgorde behandeling: reinigingsgel, gommage, verwijderen comedonen en gerstekorrels, lymfedrainage met geel licht, afwerken met ph-herstellende dagcrème en hydraterende lipbalsem.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.
 • Phyto5 Hypergevoelige huid

  € 62,00

  Een anti-allergische verzorging voor alle huidjes die niets meer kunnen verdragen en terug in balans gebracht moeten worden.

  Extra info

  Volgorde behandeling: aromatische verstuiving, melk, lotion, versterkende crème op gelaat, hals en décollete, ontspanning met 2 etherische olieïn, lymfedrainage van het gelaat met geel licht, afwerken met ph-herstellende crème en hydraterende lipbalsem.

  Om de huid volledig te herstellen raden we ten zeerste aan om ons advies thuis op te volgen.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 60 min.
 • Phyto5 Harmony

  € 82,00

  Voor elk seizoen heb je andere kleding nodig, ook je huid verdient een andere aanpak. Deze verzorging brengt je gelaat en je huid in harmonie gedurende elk seizoen. De Harmony verzorgingen tellen 5 seizoenen (elementen) namelijk: hout (lente: werkt op energie en spieren), vuur (zomer: werkt op enthousiasme en doorbloeding), aarde (nazomer: werkt op zenuwstelsel en afslanking), metaal (herfst: werkt op emoties loslaten en lymfedrainage), water (winter: werkt op waterhuishouding en lifting)

  Extra info

  Volgorde behandeling (modelleren wenkbrauwen inbegrepen): aromatische verstuiving, melk, lotion, gommage,relaxatie met 2 etherische oliën, accupressuur punten (van het element) opladen met licht, algencrème met etherische oliedruppels voor massage, lymfedrainage van het gelaat met complementaire kleur van het element, verjongingsserum met kleimasker, chakra’s opladen met chromalicht, afwerking met mineralenserum, verzorgende dagcrème, oogcrème en hydraterende lipbalsem.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 90 min.
 • Phyto5 Jong door 5 krachten

  € 90,00

  Wat vertelt ons gezicht? Een huidanalyse gebaseerd op de Chinese energieleer. Deze geavanceerde verzorging werkt in op elke reflexzone van het gelaat. U voelt de energie weer door u gelaat stromen. Dit paradepaardje van phyto5 zorgt ervoor dat u straalt!! U heeft opnieuw een egale en frisse huid. Het verjongend effect is verrassend.

  Extra info

  volgorde behandeling (modelleren wenkbrauwen inbegrepen): aromatische verstuiving, melk, lotion, reinigende gel, gommage, relaxatie met 2 etherische oliën, liftingspunten gelaat stimuleren met chroma, liftende massage, lymfedrainage van het gelaat met oranje licht, 5-kleurenmasker (incl. 5 verjongingsserums), nareinigen met reinigende gel, afwerken met mineralenserum, verjongende dagcrème, oogcrème en hydraterende lipbalsem.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 115 min.
 • liftende gelaatsmassage of Japanse Kobido-massage

  € 58,00

  Heerlijk ontspannen met een strak gelaat als eindresultaat.

  Extra info

  Deze Japanse faceliftmassage wordt hier uitgebreid met een reiniging van het gelaat vooraf.

  De liftende massage bestaat uit 4 delen.

  In het eerste deel word je nek ook grondig meebehandeld, evenals je gelaat uiteraard.

  In het tweede deel zak je nog dieper in ontspanning door het behandelen van verschillende energetische liftingspunten.

  Het derde deel bestaat uit een zachte manuele lymfedrainage en in het laatste deel word je op een zachte manier terug in de werkelijke wereld gebracht.

  Beste resultaat in kuurvorm van min. 4x elke 2weken

  Als eindresultaat kan je een open fris gelaat verwachten, die strenge rimpels zijn allemaal uitgevlakt, en een ontspannen lichaam krijg je er helemaal gratis bij.

  Je huid wordt afgewerkt met een op jouw persoonlijk afgestelde huidcrème. Heerlijk genieten met een topresultaat.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 50 min.

handverzorging

handverzorging

 • Manicure

  € 20,00

  Vijlen en verzorgen van de vingernagels.

  Extra info

  Als moderne vrouw/man ben je begaan met je dagelijkse verzorging, ook je handen en nagels verdienen aandacht. Je handen zeggen namelijk veel over je persoonlijke uitstraling. Verzorg ze regelmatig.

  Je kan ervoor kiezen om je vingernagels een kleurtje te geven.

  met nagellak (+7€)

  met gellak (+17€)

  Uitbreiding met spa-ervaring: peeling/hand- en onderarm massage/masker (+15€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 25 min.
 • Gellak

  € 38,00

  Gellak is nagellak die uithard onder een lamp. Voordelen: direct droog en houdt 14 dagen.

  Extra info

  Voor gellak werkt Inner-Beauty met het merk GELISH. Deze grondlegger van het soak-off systeem staat nog steeds op nr 1 door zijn sterkte en duurzaamheid.

  prijs is excl. handverzorging en verwijderen gellak.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 50 min.
 • Verwijderen gellak

  € 12,00

  Afweken van de gellak.

  Extra info

  Na 14 tot 21 dagen is de gellak al goed uitgegroeid. Voor we een nieuwe kleurlaag plaatsen wordt eerst de vorige verwijderd. Dit gebeurd dmv het inwerken (weken) van een vloeistof, zodat de nagelplaat gezond en sterk blijft. Elke klant heeft de mogelijkheid een afweek-kit aan te schaffen voor thuisgebruik, zo bespaar je tijd voor het zetten van nieuwe gellak. 

  Het afweken in het instituut gebeurd steeds in combinatie (maak je keuze hieronder): 

  met manicure (+20€)

  met gellak (+38€)

  met uitbreiding met spa-ervaring: peeling/verzorgen vingernagels/massage/masker (+35€)

  met IBX: natuurlijk verstevigingssysteem voor de natuurlijke nagel (+15€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 20 min.
 • spa-balance

  € 29,00

  Hebt u ook wel eens last van kloofjes en/of droge handen? Dan is deze verzorging iets voor u. Zijdezachte handen die gevoed zijn voor langere tijd dankzij het revolutionaire productengamma van Phyto5. Probeer het en oordeel zelf.

  Extra info

  Volgorde van de behandeling: peeling van handen en onderarm, mineralenserum, pakking van handen en onderarm (handschoen), na verwijderen klei-pakking krijgt u een intensieve hand- en onderarmmassage, afsluiten doen we met een voor uw huid verzorgende handcrème.Excl. handverzorging

  Met handverzorging (+20€)

  wenst u een gekleurde nagellak (+7€)

  of liever een french manicure (+10€)  

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.
 • french manicure

  € 30,00

  Velen onder jullie kennen het wel, een prachtig wit boordje aan de top van je nagel. Het plaatsen is een kunst op zich en bij Inner-Beauty wordt deze gegarandeerd beheerst, hoe kort of lang u nagels ook zijn.

  Extra info

  Volgorde van de behandeling: verzorgende manicure (vijlen nagels, verwijderen velletjes, handmassage), het plaatsen van de french lak.

  Deze techniek kan je verkrijgen in klassieke nagellak (30€) en in gellak (45€)

  Aan u de keuze.

   

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 40 min.

Lichaamsverzorging Phyto5

Lichaamsverzorging Phyto5

 • Phyto5 Scrub

  € 45,00

  Deze lichaamsgommage bevordert in alle zachtheid de verjonging van de huid. Ze verwijdert dode huidcellen, werkt huidonvolmaaktheden weg en stimuleert de cellulaire vernieuwing. Resultaat: een zachte huid en betere opname. Uw huid voelt terug glad aan en ziet er schitterend uit.

  Extra info

  Volgorde behandeling: de scrub wordt verwarmt tot een heerlijke vloeibare olie en aangebracht over het volledige lichaam. Na een aantal stevige effleurende massage worden de overgebleven korrels verwijdert met in etherische olie gedrenkt warme compressen. Een zijdezachte huid als resultaat. Afwerking gebeurt met een voor je element gekozen lichaamsgel.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 40 min.
 • Phyto5 pakking

  € 57,00

  Op deze wijze komt de bron voor schoonheid weer in balans en wordt je energieniveau verhoogd. Neem een moment voor jezelf, je voelt het meteen!

  Extra info

  Volgorde behandeling: Je lichaam wordt ingewreven met verwarmde klei en met plastiekfolie ingewikkeld. Tijdens de rustfase kan je genieten van een relaxatie met 2 etherische oliën, eveneens worden je chakra’s (zenuwknopen) opladen met het herstellend chromalicht. De kleipakking wordt verwijderd met compres of douche. Als afwerking wordt de lichaamsgel van jouw element aangebracht.

  Lichaamsklei keuze uit:

  - meer energie ideaal bij -> vermoeidheid

  - bloedcirculatie              -> koude     

  - afslankend                   -> vermageren

  - ontspannend                -> teveel mentale stress

  - verstevigend                -> verslapte huid

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 55 min.
 • Phyto5 drainage

  € 70,00

  Lymfedrainage is een manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Een slechte of verminderde lymfecirculatie uit zich in allerlei gezondheids- en schoonheidsproblemen: stramme spieren, cellulite en cellulitis, futloosheid, onzuivere huid, zware benen, vermoeidheid, vroegtijdige veroudering, ... Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. M.a.w. het verwijdert wat er niet thuishoort. Resultaat: je voelt de energie weer bruisen in jouw lichaam, je huid straalt en je geest is wakker geschud. Kortom, je kan er weer tegenaan.

  Extra info

  Volgorde behandeling: ontspanningserum langs ruggengraat aanbrengen, daarna achterzijde met verwarmde plantaardige massageolie insmeren, met glazen zuigklokjes en chromalicht wordt eerst de achterzijde daarna de voorzijde van het lichaam gedraineerd. (vaccumsysteem met licht versterkt)

  Deze lichaamssverzorging geeft het beste resultaat in kuurvorm van minimaal 6 beurten, 2x per week -> 1 beurt gratis 

  Aanbevolen bij: zware benen, aanhoudende vermoeidheid, figuurcorrectie, fibromyalgie, exceem, psoriasis, auto-immuunziekte,...

  vraag vrijblijvend een kennismakingstest aan info@inner-beauty.be of 014/75.74.89

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 75 min.
 • phyto 5 Harmony

  € 110,00

  Voor elk seizoen heb je andere kleding nodig, ook je huid verdient een andere aanpak. Deze verzorging brengt je huid in harmonie gedurende elk seizoen. De Harmony verzorgingen tellen 5 seizoenen (elementen) namelijk: hout (lente: werkt op energie en spieren), vuur (zomer: werkt op enthousiasme en doorbloeding), aarde (nazomer: werkt op zenuwstelsel en afslanking), metaal (herfst: werkt op emoties loslaten en lymfedrainage), water (winter: werkt op waterhuishouding/oedeem en lifting)

  Extra info

  Volgorde behandeling: aromatische verstuiving, chakra's (zenuwknopen) opladen met herstellend chromalicht, accupressuur punten (van het element) opladen met licht, lymfedrainage van het lichaam met complementaire kleur van het element, kleipakking met intensief werkend serum, relaxatie met 2 etherische oliën, douche, afwerking met mineralenserum, huidverbeterende lichaamsgel.

  Harmony -> 5 elementen in evenwicht

  keuze uit:

  - hout: meer energie, minder cellulite

  - vuur: betere doorbloeding, minder opvliegers

  - aarde: verstevigd bindweefsel, afslankend

  - metaal: zuivere lymfebanen, mentale ontspanning

  - water: versteviging huid, ideaal bij oedeem (vochtvasthouden)

   

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 120 min.
 • Phyto 5 Silhouette

  € 80,00

  Is afslanken voor u een doel? Voor meer slaagkans is een professionele begeleiding een must. Hier bekijken we uw mogelijkheden voor het beste resultaat.

  Extra info

  Om het beste resultaat te garanderen wordt deze behandeling enkel uitgevoerd in kuurvorm van minimaal 6 keer.

  3 weken-> 2x/week.

  5weken-> 2x/week (1 beurt gratis)

  Hoe ziet zo'n behandeling eruit?

  • de zones die slanker mogen worden losmaken met manuele technieken en afslankende serum/crème
  • lichaamspakking om de huid strakker te maken of
  • lymfedrainage die de huid gladder maakt
  • afwerken met een verstevigende gel

   

  Bij deze behandeling wordt een thuisverzorging aangeraden voor een optimaal resultaat.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 90 min.
 • Phyto 5 Zijdezacht

  € 70,00

  Voor wie zijn/haar gezonde levensstijl qua voeding en beweging wil ondersteunen met een opspannende en hydraterende beauty behandeling. Uw huid is perfect ontdaan van alle dode huidcellen. De violette kleipakking zorgt voor een liftend effect op de huid. Je ziet er mooi strak uit, je bruist vol energie. Door de diepe hydratatie van deze verzorging is ze ten zeerste aangeraden na een zomervakantie of tijdens de koude winterdagen. Je huid trekt niet langer en heeft een zijdezachte glans.

  Extra info

  Volgorde van de behandeling: aromatische verstuiving, verwarmende gommage van het lichaam, opladen chakra's met chromalicht, violette kleipakking, relaxatie met 2 etherische oliën, douche, afwerking met mineralenserum en huidverbeterende lichaamsgel.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 75 min.
 • Anti-stress rugverzorging

  € 60,00

  Rugproblemen, we horen het maar al te vaak. Wil jij ook van die spanning vanaf? Stijfheid ´s morgens of na lang zitten? Hou je rug te vriend en kies voor een totaal aanpak met deze intense rugverzorging.

  Extra info
  • koude en warme zones nagaan
  • warme kompressen met ontspannend serum
  • behandeling yin/yang
  • kleipakking
  • massage van de rug
  • drainage voor meer energie in de spieren
  • energetische energiepunten versterken met chromalicht
  Gemiddelde duur van deze verzorging: 60 min.

Maquillage

Maquillage

 • Dagmake-up

  € 22,00

  Een mooie natuurlijke make-up.

  Extra info

  Als maquillage kiest Inner-Beauty voor mineralogie. Deze 100% minerale make-up is zowel beschermend als voedend voor je huid en dit met een glamoureuze uitstraling.

  Heb jij het verschil al ondervonden, een aanrader.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 30 min.
 • Avondmake-up (accent)

  € 38,00

  De minerale maquillage met dat tikje meer.

  Extra info

  Hou je meer van een accent bij je make-up, dan is dit je juiste keuze. Met onze 100% minerale make-up wordt je gelaat omgetoverd tot een blikvanger, je ziet er stralend uit.

  Je kan kiezen voor ogen, lippen of een perfecte huid.

  met een fixatie/liftingsampul (+6€)

  100% minerale kwaliteits make-up

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 40 min.
 • Feestmake-up

  € 45,00

  Er goed uitzien bij je feestjurk doe je met Mineralogie

  Extra info

  Heb je een feest in het vooruitzicht en wil je er geweldig uitzien, kies voor dit mineralogie aanbod. Je kan gaan voor zwoele smokey- eyes, of die supervrouwelijke rode lippen.

  Jij bent de ster van jouw feest. Fixatie/liftingsampul inclusief.

  Wil je echt helemaal glamour gaan, dan zijn valse wimpers ook mogelijk. (prijs van wimpers wordt extra bijgerekend)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 50 min.
 • Bruidsmaquillage

  € 55,00

  Laat jezelf stralen op de mooiste dag van je leven.

  Extra info

  Dé mooiste dag van je leven beginnen met een totaal ontspannen gevoel, en de zekerheid dat je de ganse dag zal stralen door je verliefde blik en de natuurlijke maquillage van Mineralogie. 

  Deze make-up laten aanbrengen door een professionele hand, maakt het plaatje helemaal compleet.

  Kies voor een pure, glamoureuze uitstraling met Mineralogie.

  Kan ook op verplaatsing. en op zaterdag

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 60 min.
 • verven wenkbrauw en wimpers

  € 20,00

  Een sprekende blik zorgt voor een mooiere uitstraling. Het verven van je wenkbrauwen en wimpers kan je hier op een natuurlijke manier mee helpen.

  Extra info

  Geen omzien hebben naar je heldere, sprekende blik doe je met deze verzorging.

  Een must op vakantie en/of bij weinig tijd in de ochtend.

   

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 25 min.
 • Workshop Mineralogie

  € 30,00

  2 uur samen met 3 vriendinnen jouw make-up technieken verfijnen.

  Extra info

  Een make-up workshop gaat door vanaf 4 personen.

  Wil jij met 3 vriendinnen eens een middag/avond maquillage kennis opdoen, kies zelf een datum en wordt overstelpt met de laatste nieuwe make-up tips en tricks.

  Je kan zelf je onderwerp bepalen: basic, ogen, uitgaan, ...

  • dispensing brush (FDT/blush/bronzer) 67€
  • FDT (losse poeder)  44€
  • liquid hydratation 46€ (30ml)
  • BB crème 46€ (30ml)
  • compact poeder (FDT/bronzer) 52€
  • face primer 37€
  • matterende poeder compact 52€
  • crème concealer 29€
  • losse blush poeder 36€
  • duo blush compact 52€
  • mascara lash fusion black 29€
  • mascara waterproof black 29€
  • magic lash (verzorgend) 29€
  • brush-on-brow brunette/blonde/clear 23€
  • brow powder brunette/blonde 23,50€
  • eyeliner (kohl) paars/zwart/marine/bruin 16,50€
  • natural eyeliner zwart/espresso 23€
  • eyeliner liquid nude/zwart 27€
  • eyeshadowprimer 22€
  • compact oogschaduw single 23,50€
  • losse oogschaduw 23,50€
  • quad compact oogschaduw (4 kleuren) 49€
  • lipliner neutraal/rood/perzik 16,50€
  • natural lipliner donkerroos 23€
  • lipstick 27€
  • lipgloss 28€
  • skin spritz (fixatieverstuiver) 21,50€
  • oogmake-up remover 33€
  • brush cleaner 27,90€
  • slijper 12,80€
  • make-up tas 22€
  • borstels van 18€ tot 62€  
  Gemiddelde duur van deze verzorging: 120 min.

Massages

Massages

 • Tuina hoofd-nek-schouder massage

  € 48,00

  Tuina is een aloude Chinese massagetherapie. Tuina betekent letterlijk duw-grijp. Het gaat hier dus om een stevige massage met een diepe ontspanning nadien.

  Extra info

  Deze massage wordt aangeraden bij mensen met stramme nek-schouder spieren. Ook mensen die veel 'met hun hoofd' bezig zijn, beroepsmatig of door teveel piekeren hebben baat bij deze massage.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 50 min.
 • Tuina relaxatie en gezondheidsmassage

  € 68,00

  Tuina is een aloude Chinese massagetherapie. Tuina betekent letterlijk duw-grijp. Het gaat hier om een massage in combinatie van enkele accupressuurpunten om je algemene gezondheid te bewaren.

  Extra info

  Deze massage geeft een unieke ervaring, de combinatie van alle tuina technieken komen aan bod. Dit zorgt ervoor dat je je lichamelijk terug vitaal voelt. Een aanrader bij vermoeidheid of na ziekte.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 60 min.
 • ZenSa: totaal concept gelaat en lichaam

  € 90,00

  De ZenSa massage is uniek en in samenwerking met het Phyto5 gamma

  Extra info

  ZenSa is niet zomaar een massage. ZenSa neemt je gedurende anderhalf uur mee doorheen een reis van geuren, kleurervaring en manuele sensaties.

  Je lichaam wordt van kop tot teen in een laagje gehuld van zuivere biologische olie, gekozen op jouw gevoel. Met behulp van hoogwaardige oliën en zachte technieken worden dieper gelegen spanningen losgelaten.

  De ZenSa massagetechnieken herstellen het evenwicht van emoties en lichaamsfuncties. De oneindige beweging van de lemniscaat brengt je innerlijke communicatie weer in evenwicht. Je voelt je weer één met jezelf en als het ware herboren.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 90 min.
 • Orgaanmassage

  € 37,00

  Bij deze massage ligt de aandacht tussen borstbeen en liesstreek. Elk orgaan krijgt de nodige aandacht om terug optimaal te functioneren.

  Extra info

  Een buik-of orgaan massage spreekt de meeste mensen in eerste instantie niet erg aan. Het is dan ook een zeer gevoelige zone. Met deze massage wordt met de nodige zachtheid en aandacht de juiste kracht gebracht zodat je je weer energiek voelt.

  De massage kan uitgebreid worden met een energetisch  5-kleuren masker. (+18€)

  Zeker aan te raden bij constipatie en spijsverteringsproblemen.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.
 • Zweedse massage

  € 60,00

  de klassieke zweedse lichaamsmassage

  Extra info

  De alom gekende Zweedse lichaamsmassage is een zeer krachtige massage met verschillende strijk- en kneedbewegingen. Deze massage verbeterd de doorbloeding, zodat de spieren meer ontspannen.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 60 min.
 • Helende kleurmassage via de buik

  € 45,00

  Verminder klachten door correctie van je energiestroom

  Extra info

  Verminder klachten door correctie van je energiestroom.
  Tijdens deze kleurmassage word je levensenergie gestimuleerd om chronische klachten te verminderen.
  Via de zones van de buik wordt er verbinding gemaakt met de huid naar de diepere huidlagen om een impuls te geven voor meer balans tussen de verschillende energieën in ons lichaam.

  Na vraagstelling en diagnose wordt met een glasstaaf zacht enkele accupunctuurpunten gestimuleert voor een betere energiestroom in de buik gevolgd door een zachte massage met de harmoniserende leminscaatbeweging.

  Het lichaam wordt weer terug in reactie gebracht waardoor er weer beweging komt in vastzittende structuren en de levenskracht meer vrij kan stromen. 

  Ontdek de integratie van kleur in je massage, wat bijdraagt tot een beter hoofd (denken) met buik (voelen) verbinding.

  Aanrader bij aanhoudende gewrichtsklachten na herstel.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.
 • Trauma kleurmassage

  € 45,00

  Heel je lichaam van trauma´s met kleurmassage

  Extra info

  Vrij worden van herinneringsstress door geuren, licht en kleuren.

  Negatieve stressvolle situaties die we hebben meegemaakt kunnen een constante sluimerende spanning geven in ons lichaam en beroven ons van energie.
  Deze Trauma Kleurmassage wordt gestart met een massage-test om te ontdekken
  waar de herinneringsstress in het lichaam verankerd zit en welk energiepatroon hiermee verbonden is.
  Via een zachte massage met een glasstaaf op de rug ga je ontspannen in belemmerende gevoelsherinneringen zodat ze minder of zelfs geen effect meer op je gaan hebben.
  Om te voorkomen dat je lichaam opnieuw beroofd wordt van energie door sluimerende spanningen worden onderliggende kleurkwaliteiten versterkt door massage van energiepunten en zones met de Kleur-Licht oliën.
  Een impuls die lichaam, ziel en geest raakt en bijdraagt aan bewustwording, loslaten van spanning en belemmerende levenspatronen. 

  Het diep helend effect komt door de kracht van de kleurtrilling in de olie.
  Inge Cox Kleur-Licht oliën© intigreren kleur-licht vibraties voor meer harmonie in je leven

  Je vrij voelen in je eigen lichaam via een transformerende reis van geuren, licht en kleuren kan echt.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.
 • Quantum 2.0

  € 105,00

  Een zaligheid om te beleven.

  Extra info

  Na een hartelijke ontvangst en gezellige babbel, wordt de diagnose gedaan. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van je zintuigen (zien-ruiken). Het Quantumprincipe is gebaseerd op de verbindingen die je hersenen maken met je eigen bewustzijn & onderbewustzijn en zorgt er zo voor dat je terug in lijn komt met je authentieke zelf. Zodat je al je ‘ballast’ kan loslaten en je je geheeld voelt in je eigen IK.
  Je kan de Quantum2.0-verzorging vergelijken met het resetten van een computer. Als deze vastloopt door een ‘conflict’ binnen het systeem, kan je harde schijf pas terug naar behoren functioneren na een grondige opkuis van dit innerlijk programma. Met dank aan Quantum2.0 kunnen we dit principe ook op onszelf toepassen indien nodig.

  Tijdens de Quantum2.0-verzorging komt ‘voelen’ zeer sterk aan bod, de sterkte van deze relaxatie is dat je meegenomen wordt naar die innerlijke kern en zo rust vindt en in overgave komt. Je lichaam wordt volledig ondergedompeld in de door jouw gekozen elementen (hout-vuur-aarde-metaal-water).
  Dat we hier spreken over een totaalconcept is zeker!

  Persoonlijke ervaring

  Nadien ervaar ik een diepe rust, maar wat meer is, ook een volheid, precies of ik geheeld ben in mijn kwetsuren en vol in het leven mag staan.

  Een zaligheid om te beleven!

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 90 min.

Suikerontharing

Suikerontharing

 • Try-out: Waarom suiker?

  € 10,00

  De suikerontharing van Pandhy´s verwijdert je haren vanuit de diepste kern van het haarzakje. Door deze huidverzorgende techniek, heb je een gladde huid die langer verlost blijft van haartjes.

  Extra info

  Pandhy's suikerontharing, the one and only!

  Voor iedereen die bewust bezig is met de gezondheid van zijn of haar lichaam.

  Een oeroude techniek die werd gekoppeld aan een exclusieve formule wat de suiker van vandaag nog stabieler en elastischer maakt.

  Pandhy's suikerontharing bevat geen zuren, citroensap of andere additieven en bezorgt ons lichaam meer dan een gladde huid alleen:

  • voor elk haartype
  • afgebroken of ingroeiende haren verdwijnen
  • haren blijven langer weg
  • haren verlichten en worden fijner van structuur
  • geen allergische reacties
  • geen gebruik chemische bestanddelen
  • minder pijnlijk
  • geen huidbeschadiging
  • op lichaamstemperatuur
  • nadien een huid zo zacht als zijde
  • ook mogelijk bij psoriasis, diabetes,...

   

  Ook nieuwsgierig geworden boek je try-out (1 stukje aan 1 kant naar keuze)

  voor 10€

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 10 min.
 • Onderbenen

  € 25,00

  Ontharen onderbenen, voeten, tenen en knieën indien nodig, met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Indien nood aan een modderpakking (+5à10€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 40 min.
 • Benen volledig

  € 55,00

  Ontharen onderbenen, voeten, tenen, knieën en bovenbenen met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Indien nood aan een modderpakking (+5à10€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 60 min.
 • Bovenbenen

  € 30,00

  Ontharen bovenbenen met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Indien nood aan een modderpakking (+5à10€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 30 min.
 • Oksels

  € 15,00

  Ontharen oksels met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Indien nood aan een modderpakking (+5à10€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 15 min.
 • Bikini

  € 25,00

  Ontharen bikinilijn met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Brazilian Sugar (+3€)

  Hollywood Sugar (+8€)

  Indien nood aan een modderpakking (+5à10€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 30 min.
 • Armen

  € 20,00

  Ontharen onderarmen met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  + bovenarmen (+8€)

  enkel bovenarmen 15€

  Indien nood aan een modderpakking (+5à10€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 30 min.
 • Bovenlip

  € 10,00

  Ontharen bovenlip met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Indien nood aan een modderpakking (+3à7€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 15 min.
 • bovenlip en kin

  € 18,00

  Ontharen bovenlip en kinrand met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Indien nood aan een modderpakking (+3à7€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 15 min.
 • bovenlip, kin en wangen

  € 27,00

  Ontharen van het gelaat met suiker

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Indien nood aan een modderpakking (+3à7€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 40 min.
 • Wenkbrauwen

  € 10,00

  hermodelleren van de wenkbrauw-vorm.

  Extra info

  Het terug in model brengen van je wenkbrauwen gebeurt soms met suiker, maar soms kies ik om het volledig manueel te doen. Dit hangt af van wat je juist wenst en hoe de haargroei is.

  Het resultaat blijft 4 weken goed, indien men zelf niet bij-epileert.

   

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 20 min.

Verzorging voor heren

Verzorging voor heren

 • gelaatsverzorging heren

  € 72,00

  Ideaal voor de dynamische man, die er dag na dag fris en monter wil uitzien.

  Extra info

  Volgorde behandeling: aromatische verstuiving,reinigende gel, gommage, ev. verwijderen onzuiverheden, relaxatie met 2 etherische oliën, uitgebreide gelaatsmassage met emulsie, lymfedrainage van het gelaat, verjongingsserum, kleimasker, nareinigen met gel of mousse, afwerken met mineralenserum, herstellende dagcrème en oogcrème.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 75 min.
 • Ontharen rug

  € 30,00

  De suikertechniek van Pandhy´s verwijdert je haren vanuit de diepste kern van het haarzakje. Door deze huidverzorgende techniek, heb je een gladde huid die langer verlost blijft van haartjes.

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Indien nood aan een modderpakking (+5à10€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 30 min.
 • Ontharen voorzijde bovenlichaam

  € 25,00

  De suikertechniek van Pandhy´s verwijdert je haren vanuit de diepste kern van het haarzakje. Door deze huidverzorgende techniek, heb je een gladde huid die langer verlost blijft van haartjes.

  Extra info

  Na het reinigen en droogtalken van de huid, starten we met het suikeren. Een naverzorging gebeurt met de hoogwaardige producten van Pandhy's en is variërend afhankelijk van je huidkwaliteit.

  Buik 25€

  Borstkas 25€

  Indien nood aan een modderpakking (+5à10€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.
 • Pedicure

  € 30,00

  verzorgen van de teennagels en verwijderen van eeltplekken met een professionele werkwijze.

  Extra info

  Je voeten dragen je lichaam en door overbelasting in het dagelijks leven moeten ze veel kunnen (ver)dragen. Begin je lichaamsverzorging eens bij je voeten. Door een regelmatige voetverzorging waarborg je mooie en gezonde voeten.

  De pedicures bij Inner-Beauty zijn steeds incl.ontspannend voetbad, srub en korte voetmassage.

  Uitbreiding met spa-ervaring: peeling/voet- en onderbeen massage/pakking (+29€)

  Uitgebreide voet- en onderbeenmassage van 20minuten (+18€)

  Eenheidsprijs berekend op een tijd van 35minuten, vanaf een meertijd van 15 minuten komt er 15€ bij.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 35 min.
 • lichaamsmassage

  € 60,00

  de klassieke zweedse lichaamsmassage

  Extra info

  De bekendste lichaamsmassage aller tijden.

  De zweedse lichaamsmassage, is een intensieve massage met verschillende strijk- en kneedbewegingen.

  Eén uur pure ontspanning.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 60 min.

Voetverzorging

Voetverzorging

 • Pedicure

  € 30,00

  verzorgen van de teennagels en verwijderen van eeltplekken

  Extra info

  De voetverzorgingen bij Inner-Beauty zijn steeds incl. ontspannend voetbad, srub en korte voetmassage.

  Je kan ervoor kiezen je teennagels een kleurtje te geven.

  met nagellak (+9€)

  met gellak (+23€)

  met voetmassage van 20minuten (+15€)

  Uitbreiding met spa-ervaring: peeling/voet-en onderbeen massage/pakking (+29€)

   

   

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.
 • spa-balance

  € 29,00

  Alle spanning en stress vloeit zo van je af, met zijdezachte voeten als beloning.

  Extra info

  Deze verzorging bestaat uit een peeling, massage en hydraterende pakking op voeten en onderbenen.

  Aangeraden bij vermoeide voeten, alsook bij droge voeten en onderbenen. Voel je herboren, start bij je voeten.

  Excl.. voetverzorging (+28,50€)

   

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 75 min.
 • Gellak

  € 25,00

  Gellak is nagellak die uithard onder een lamp. Voordelen: direct droog en houdt 5 weken.

  Extra info

  Voor gellak werkt Inner-Beauty met het merk GELISH. Deze grondlegger van het soak-off systeem staat nog steeds op nr 1 door zijn sterkte en duurzaamheid.

  Exclusief voetverzorging. (+28,50€)

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 30 min.
 • french pedicure

  € 40,00

  Velen onder jullie kennen het wel, een prachtig wit boordje aan de top van je nagel. Het plaatsen is een kunst op zich en bij Inner-Beauty wordt deze gegarandeerd beheerst, hoe kort of lang u nagels ook zijn.

  Extra info

  Volgorde van de behandeling: verzorgende pedicure (knippen en vijlen nagels, proper maken van nagelriemen en nagelplaat, verwijderen eelt, korte voetmassage), het plaatsen van de french lak.

  Deze techniek kan je verkrijgen in klassieke nagellak (40€) en in gellak (55€)

  Aan jou de keuze.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 30 min.
 • Verkwikkende voet- en onderbeenmassage

  € 18,00

  massage van voet- en onderbeen.

  Extra info

  Onze voeten zijn na een lange dag werken soms zeer vermoeid en pijnlijk. Met deze heilzame massage, voelen je voeten aan als nieuw.

  Aanrader!

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 20 min.

wij trouwen

wij trouwen

 • Voor haar

  € 78,00

  Je mooi maken voor je droomdag, klinkt zalig. De stress van de getroffen voorbereidingen valt hier van je af.

  Extra info

  Jullie grote dag, je wenst dat alles loopt zoals in je gedachten...

  Dat jij deze dag gaat stralen, daar zorgt Inner-Beauty voor.

  Je kan kiezen voor een totaal pakket (gelaatsverzorging, handen, voeten, maquillage) of je kan hier zelf een samenstelling uit voorzien. 

  Die dag is perfectie een must en daar kan je hier zeker van zijn.

  Daar komt de bruid.. prachtig en volmaakt.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 90 min.
 • Voor hem

  € 70,00

  Zo´n trouwdag is een hele bedoening, met veel keuzes die je maakt en beslissingen die je moet nemen. Nu even tijd om tot jezelf te komen en ook jij, als bruidegom, mag er goed uitzien die bijzondere dag.

  Extra info

  De dag dat jullie kiezen voor elkaar, en ringen wisselen. Er worden vele foto's genomen van jullie samen, in close-up, van de ringen aan jullie vinger...

  Een verzorgende manicure is hierbij zeker geen luxe, mooi verzorgde nagels en een ontspannende handmassage zorgen voor het perfecte beeld achteraf.

  Ook je gelaat verzorgen voor deze unieke dagopname is een aanrader. Je huid ziet er gehydrateerd en gezond uit. (wenkbrauwen worden in vorm gebracht)

  Prijs en duur worden samen besproken afhankelijk van jullie wensen.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 75 min.

zwanger

zwanger

 • zwangerschapsmassage

  € 48,00

  Harmoniserende massage voor de zwangere vrouw en de groeiende foetus.

  Extra info

  Je lichaam wordt van kop tot teen gehuld in zuivere biologische olie, gekozen op jouw gevoel. Met behulp van hoogwaardige oliën en zachte technieken worden dieper gelegen spanningen losgelaten.

  Deze massagetechniek hersteld het evenwicht van emoties en lichaamsfuncties. De oneindige beweging van de lemniscaat brengt je innerlijke communicatie weer in evenwicht. Je voelt je weer één met jezelf en als het ware herboren.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.
 • pretty woman

  € 100,00

  Deze kuur van 5 verzorgingen is ideaal voor alle (nieuwe) mama´s en vrouwen die hun inwendig evenwicht willen herstellen. Uw huid wordt (na zwangerschap) voorzien van voldoende vocht, mineraliserende elementen en voedende actieve stoffen. Je voelt je mooi en vrouwelijk. De buikzone krijgt een heel speciale aanpak. Uw lichaam wordt gelift. Neem even tijd om tot uzelf te komen!

  Extra info

  Pretty woman wordt in kuurvorm gedaan van 5 keer. Tussen elke behandeling moet er minstens 3 dagen zijn, maar je kan er ook voor kiezen om langere tussentijd te nemen. Het resultaat blijft dan automatisch ook langer op zich wachten.

  Deze unieke behandeling hersteld je lichaam door de revolutionaire technieken van de TCG. De combinatie van accupressuur, etherische oliën en lichaamskennis zorgt ervoor dat je zowel fysiek als energetisch in je kracht staat.

   

   

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 120 min.
 • busteverzorging

  € 55,00

  Ons lichaam staat bloot aan de zwaartekracht. De eerst tekenen van verslapping zijn vooral zichtbaar bij de buste. Bij deze verzorging wordt de buste verstevigd en gelift. Aan te raden na bv. overvloedig zonnen, borstvoedingsperiode, zwangerschap, vermagering .... Na één behandeling voelbaar resultaat. Na vier behandelingen zichtbaar resultaat.

  Extra info

  Bij een zwangerschap komt de huid van en rond de buste sterk onder druk te staan. Elke vrouw wil graag trots blijven op haar boezem en décollete, vandaar dat deze verzorging een belangrijk aspect is voor de (zwangere) vrouw. Geef je boezem de kracht die hij nodig heeft.

  Verschillende werkwijze mogelijk:

  • liftend
  • meer volume
  • minder volume
  Gemiddelde duur van deze verzorging: 50 min.
 • Zware benen

  € 40,00

  Gezwollen enkels, gespannen benen. ´Ja, ik ben zwanger, dus dat hoort erbij´ denken velen, maar dat hoeft zo niet te zijn.

  Extra info

  Gezwollen benen zijn lastig, maar ook vaak pijnlijk. Massage brengt dan vaak verlichting. Bij deze verzorging kies ik ervoor om dit te combineren met een pakking om de benen een verderlicht gevoel te geven, en eventueel afhankelijk van de ernst, nog enkele accupressuurpunten die het probleem verhelpen.

  Gemiddelde duur van deze verzorging: 45 min.

Gevonden wat je zocht?

Maak dan snel uw reservatie en geniet van deze geweldige mogelijkheden.

Over Inner-Beauty

INNER-BEAUTY is de ideale plaats om te genieten van een gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, massage, ontharing, lymfedrainage, maquillage en voet- en handverzorging. We hebben reeds bewezen dat we sinds 1998 steeds betere service en resultaat kunnen bieden.